Sistem saati: 23 Şub 2012, 02:30

Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Kafam Çok Karıştı 
Yazar Mesaj

İleti Kafam Çok Karıştı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Ben düzenli aralıklarla olmasa da rüyamı kontrol edebiliyorum. bazen kontrol edebiliceğimi farkediyorum ve kafama göre takılıyorum ama ne yazık ki bu kontrolüm dışında oluyo. Yani rüyamı ne zaman kontrol edebilirim bilmiyorum. Korkutucu bişey bana doğru gelirse kendime ben rüyadayım diyorum,sorun çözülüyo,bi ortamı sevmezsem değiştiriyorum,eğer o ortamdan kurtulamazsam kendimi uyandırmaya çalışıyorum (hiç uyandıramadım kendimi) . Rüyamı kontrol etme olayını düzene sokmak için bi kaç teknik öğrendim denicem. İşin astral seyahat boyutuna gelince,vücudum ağırlaşıyo,hafif bi uğultu başlıyo,net olmasada kesik kesik olaylar görmeye başlıyorum ve bu olaylarla bilincimin açık olduğuna eminim ama bi türlü ruhum çıkmıyo. Örneğin bugün denedim,saat 12 civarlarında yatağıma sırt üstü uzandım,gevşedim,gözlerimi kapattım,zihmini boşalttım ve odaklandım,sonra olaylar olmaya başladı, (bilincim açıktı eminim),sesler duymaya başladım,bu seslerin gerçek dünyadan gelmediğine emindim,gözümün önündeki renkler sürekli değişip duruyodu hatta bi kere kafamı kaldırdığıma emindim ama tekrar aynı hisle kafamı kaldıramadım (yani sonraki denememde kafamı gerçekten kaldırdım) ama sorun şu ki,sanırım bedenden dışarı çıkamıyorum ? bu yazının da çok dağınık olduğunun farkındayım ama kafam çok karıştı toparlayamıyorum.

26 Oca 2012, 16:53
Profile bak Özel mesaj gönder

İleti Re: Kafam Çok Karıştı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Düzgünce ne sorduğunu yazarsan yardımcı olabiliriz.Birde astrale cıkmaya calısırken gelen bazı değişik sesler senin bilinçaltından gelen seslerdir sen her nekadar bunun gerçekten evın ıcınden falan geldiğini düşünsende.

26 Oca 2012, 23:17

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

27 Oca 2012, 00:37

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

sesin ev içinden gelmediğine eminim zaten bunun farkındayım. Sorunum bişeyler eksik ama çözemiyorum. Uğultu,sarsıntı,gözümün önünde garip şekiller,uyuşmuş bi beden hepsi tamam ama devamı yok. Çeşitli yöntemler denedim ama bi türlü devamı gelmiyo.

27 Oca 2012, 10:34
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 4 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list