|
|
Sistem saati: 23 Åžub 2012, 02:30
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
korktuğum için yapamıyorum :(
| Yazar |
Mesaj |
|
avin22
|
 korktuğum için yapamıyorum :(
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
merhaba arkadaşlar.ben bu konuları yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ve her değişik konu okudukça geçmişte yaşadığım olayların şifreleri bir bir çözülüyor bu benim çok hoşuma gidiyor ama korkuyorum işte.rüyalarım,daha önceden olayları hissetmem,çocukken gördüğüm hep aynı rüyalar hepsi bir bir çözülüyor.astral seyehate dün akşam çıkmayı denedim ama korktum.bu korkumu nasıl yeneciğimide biliyorum aslında.okuyarak ve öğrenerek.akşam yatağa yattım ve konsantre olmaya başladım 10 dakika sonra bir anda ellerim karıncalanmaya başladı ve gözlerimin önüne siyahlık ve bana doğru gelen yıldızlar olmaya başladı evet konsantre olmuştum.bunu yattığım yerden biraz kendimi yukarda düşünerek başardım ama karıncalanmalar artınca korktum ve gözlerimi açtım.sonra denedim ama olmadı.astrale çıktığımda karşılaşacağım varlıklardan korkuyorum kendimde o gücü henüz bulamıyorum.bu korkumu nasıl yenebilirim acaba.böyle deneyimleri olan arkadaşlar benimle yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim.teşekkürler.
_________________ Kişisel bir tavır olarak alma.. Hayatın sahte olduğunu öğrendikten sonra, Sadece seni değil kimseyi umursamıyorum. Hepsi bu!..
|
| 26 Oca 2012, 12:21 |
|
 |
|
batu1441
|
 Re: korktuğum için yapamıyorum :(
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 27 Oca 2012, 00:49 |
|
 |
|
avin22
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
sağolasın bende yeneceğimi biliyorum ama etrafımda yakın çevremde bu işlere ilgi duyan yokki onun için kendimi yalnız hissediyorum herkesede söylenmiyor böyle şeyler biliyorsunuz.hemen bakayım açtığın konuya teşekkürler.
_________________ Kişisel bir tavır olarak alma.. Hayatın sahte olduğunu öğrendikten sonra, Sadece seni değil kimseyi umursamıyorum. Hepsi bu!..
|
| 27 Oca 2012, 10:48 |
|
 |
|
batu1441
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 27 Oca 2012, 12:40 |
|
 |
|
avin22
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 27 Oca 2012, 12:43 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|