Sistem saati: 23 Åžub 2012, 02:32

Forum kuralları

Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.

Konuya cevap yaz  [ 40 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Benim Kadar Korkak Bir Adam Yok :S 
Yazar Mesaj

İleti Benim Kadar Korkak Bir Adam Yok :S

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Direk sorunumu yazıyorum arkadaşlar... Daha once astral için baya bir mücadele vermis bir insanımdır belki 2 3 ay oldu ve 4 tane olumlu sonuc aldım. Bunlardan biride dün gerçekleşti ama korkaklıgıma yine herzamanki gibi yenik düştüm... :S:S:S Daha once actıgım konulardada zaten ilk olumlu sonuc alısım 1 hafta felan denemeyi bırakmıstım. Umudu kesmistim. Sonra o gece saat 12 ye tam 20 dk vardı... Bi deniyim dedim ama sonucun olumlu olucagını hic düşünmüodm ve sag elim kasındı sonra sol elim odan sonra vücudumda garip bir his basladı daha once hic yasamadıgım birsey ama korkudan bilerek actım gozlerimi. Ondan sonra bir gece odamda yatıorm saat 2 gibiydi sanırım ama uyanıgım aklımdada astral seyahat var. Birden bi hayale daldım rüya deildi sanırım uyanıklıkla bilincimi kaybetme arasında birseydi ve yeşil bir arabayı kullanıormdum ama aracın ön tekerlegi yoktu ve git gide duvara toslicak gibiydim korktum ve birden kulagıma ARABANIN TEKERLEK SESİ VE MOTOR SESİ geldi. Korku girdi bi an içime durduk yere ve gine o HİS basladı garip bir sey git gide artıyordu. Sanırım devam etsem basarıcaktım ama o korku ole birseyki insan yemio yani dayanmaya... Sonra zorlukla gozlerimi actım normalde zorlukla acmassınız gozlerinizi ama birden acılmıodu zorladım sonra acıldı bundan sonraki diger denemem de ise okuldayken mac yapıodk normali anlatıorm suan orta acıodum ve ormana atar gibi kotu bi orta acmıstım gine uyanıgım gece yarısı ve aklımda gün boyunca gecenler var bi anda hayalimde kendimi gine topun basında orta acarken düşündüm ve tam topa vurucam goruntu bulanıklasmaya basladi ve kendimi yagmur yagan bir havada arabanın içinde buldum ama gerçekçi deildi goruntu ve birden I Doser seslerini deniorum su aralar o seslere benzer bi ses geldi gine kulagıma gine korkudan actım gozlerimi ve DÜN o olaya şok oldum artık bi insan bu kadar korkak olamaz arkadaş ya I Doser in OUT OF BODY die bi dozu var onu dinledim 30 dk boyunca bi dalgalanma gibi bisi oldu vucudumda ama cıkmadım yani sonra çıkardım kulaklıgı bitince sırt üstü deil rahatca yüz üstü sola dönük bi sekilde yatıodm ve yastıga kafamı koymadan birden aklımda annem babam ve ben arabayla gece yarısı bir yolda gidiorz ve babam birden arabayı durduruyor tabi gine hayal gerçekçi deil yani sonra arabadan durduk yere ben iniorm onlar içerde sol tarafa bakınca bir adam gordum bana bakmıor ama oda arabadan inmis sonra birden arabanın kapısına baktım ve sanki o anda hayal oldugunu unuttum o kadar netti içine girermis gibi hayalin sonra birden bir ŞİMŞEK sesi duydum ama havada tık yok normalde hic simsek yok kulagımda şimşek sesini duyar duymaz gine o GARİP HİS İÇİMİ KAPLADI VE DEVAM EDİODU ama o his gelince yine o KORKU BASTI içimi ve birden acmak istedim gozlerimi ama zorladım acılmıodu biraz daha sıktım kendimi zorla actım ve kalbimde biraz agrı olustu ama sonra gecti biri bana solesin yalvarırım. Artık astrala yalan dienlerin hic birine inanmıorm gerçek olduguna adım gibi eminim ama teknigimide gelistirdim ne ip ne 90 derece ne ayna bunlar deil kendi teknigim gayet iyiydi tek kotu yanı uykuya dalabiliordum farkında olmadan ama simdide korkumu yenemiorm nolur biri solesin bana nedir bu korku :S

28 May 2011, 13:21
Profile bak Özel mesaj gönder
Kullanıcı avatarı

İleti Re: Benim Kadar Korkak Bir Adam Yok :S

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

astral seyahat yaparken korkma, eÄŸlen ;)

-Tunç Özçengel-

Ulaşım için : https://www.facebook.com/profile.php?id=1621710166

28 May 2011, 14:19

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

28 May 2011, 14:37
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

-Tunç Özçengel-

28 May 2011, 14:57

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

28 May 2011, 17:05
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

evt ben çıkabiliyorum. korkuların astral ile ilgili önyargılarından ve ya astaldeyken ne yapacağın konusunda heyecanlı olduğun için olabilir. önce bunların önünde durmalısın ki astrali basit ve korkusuz bir şekilde gerçekleştir .)

-Tunç Özçengel-

28 May 2011, 17:10

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

28 May 2011, 17:15
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

İnsanların dünya üzerindeki tek yaşam formu olmaması gbi, biz de astraldeki tek hayat formu değiliz. Dünyamızda sadece birkaçından bahsedeceğimiz; kedi, köpekk, at ve kuşlar gibi savimli yaratıklar vardır. Ancak ısıran örmcekler ya da zehirli yılanlar gibi sevimsiz yaratıklar da vardır. Mikroplar, bakteriler ve başka tehlikeli zararlı şeylerde vardır. Eğer güçlü bir mikroskop alyında mikropları görmüş olsaydınız, ünlü peri masallarındaki ejderhaların günlerinde olduğunuzu hayal edecetiniz.
Astralde, olağanüstü yaratıkla ve insanlarla da karşılaşacağız. Doğa Ruhlarını göreceğiz. Sırası gelmişken hemen açıklayalım., doğa ruhları neredeyse her zaman iyi ve hoşturlar. Fakat bazı mitolojilerde yazılmış var olan korkunç yaratıklarda vardır. Zira bu yaratıklar şeytanlara benzerler; yarı insan yarı keçi ve mitlerin diğer değişik görünüşlü şeytanları. Bu yaratıklardan bazıları, sonradan insan olabilen ya da hayvan krallığında kollara ayrılabilen düşük seviyeli elementallerdir. Her ne olursa olsunlar gelişimlerinin bu aşamasında baştan sona çirkinlerdir.
Elemanteller derken ne demek istiyoruz? Elbette elemanteller, ruh hayatının temel bir şeklidir. Düşünce forumlarından evrimleşmişlerdir. Bu düşünce forumları sadece insanın şuur ya da şuur altından yansımalardır. ve sahte bir hayata sahiptirler. Düşnce forumları, Antik Mısır rahipleri tarafından, büyük firevunların ve ya büyük ralların mumyalanmış bedenlerini, mezarlarının kutsallığını bozacak olanlardan korunmak için yaratıldı. Düşünce formları, istilaacıların ve hırsızların şuurlarına etki ederek, onların deşhet içinde kaçmalarına neden olmak fikriyle yapıldılar.

-Tunç Özçengel-

28 May 2011, 18:08
Kullanıcı avatarı

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

-Tunç Özçengel-

En son Tunco98 tarafından, 29 May 2011, 11:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

28 May 2011, 18:28

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

29 May 2011, 11:04
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 40 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list